VVV vecht tegen degradatie

mainImage
VVV vecht tegen degradatie

VVV won dit weekend thuis van Pecos en dankzij verlies van Scylla heeft het team nog kansen op behoud van de eerste-divisieplaats. Uitblinker was opnieuw Nolan Schultz met drie keer winst.

In de uitwedstrijd in Oegstgeest had VVV Pecos met 7-3 verslagen, hoewel het er bij een aantal wedstrijden erg om spande. Dit weekend was het in Voorburg net zo spannend, maar had Pecos dit keer iets meer geluk. VVV won desalniettemin met 6-4.

Matthijs van der Heiden en Werff Thomas wonnen beiden één van hun drie singles en verloren er elk twee. Maar liefst drie van die vier partijen verloren beide heren met het minimale verschil van twee punten; erg zuur. Het team heeft de punten hard nodig om degradatie te voorkomen en is met Scylla in concurrentie voor de vierde plaats.

Door verlies van Scylla heeft VVV nu twee punten marge. Dat is erg krap want volgende speelt VVV in Leidschendam de laatste wedstrijd tegen de sterke koploper Tempo Team. Scylla speelt tegen Pecos, dat onderaan staat. VVV zal alles uit de kast moeten halen om te overleven, maar kansloos is het team niet.

Kijkers zijn zaterdag vanaf 16:00 uur welkom aan de Van Ruysdaellaan 95.


Foto: Digitaal Dagblad