Voorburgs Dagblad | VVV maakt het spannend

VVV maakt het spannend

mainImage
VVV maakt het spannend

In Oegstgeest had VVV tegen de belangrijkste concurrent Pecos 5-5 gespeeld, thuis moesten de Leidschendammers dit weekend het onderspit delven: 4-6.

Het is altijd leuk om Pecos in Leidschendam te verwelkomen, de club waar Werff Thomas van VVV jarenlang competitie heeft gespeeld en waar Patrick Bruijne heeft getraind. De teams zijn aan elkaar gewaagd dus vooraf stond al vast dat het spannend zou worden. Bruijne speelde niet en in zijn plaats trad Nolan Schultz aan. Ook Pecos kwam in iets andere samenstelling: in plaats van Tim Gras speelde Jop van der Wiel.

Matthijs van der Heiden van VVV kon niet tevreden zijn, hij haalde niet zijn niveau. Tegen Van der Wiel kwam hij geen moment in zijn spel. Tegen Paul Kruijt speelde hij wel een prima partij, maar hij kon toch het punt niet incasseren. VVV’s captain Werff Thomas had met Van der Wiel geen enkel probleem en won ook van Kruijt, maar tegen Maroun Nader kon hij het niet redden. Schultz won eveneens van Kruijt, maar kwam niet verder dan dit ene punt. Dankzij de gewonnen dubbel beperkte VVV de schade nog tot 4-6.  US 1 en Red Stars hielden elkaar in evenwicht, zodat VVV ondanks het verlies nog eerste staat op twee punten.

Een samenvatting van deze wedstrijd is op youtube te zien. Zoek VVV heren 1.

Foto Nolan Schultz.


Foto: Digitaal Dagblad