VVV en Scylla in evenwicht

mainImage
VVV en Scylla in evenwicht

Na de teleurstellende 2-8 nederlaag in Middelstum wilden de tafeltennissers van VVV deze week in de eerste divisie een goed resultaat neerzetten. De 5-5 tegen Scylla was minder dan gehoopt, maar het was uiteindelijk wel een faire uitslag.

VVV begon voortvarend door de eerste twee singles te winnen, maar het team kon de voorsprong niet vasthouden. Na het dubbelspel stond een 2-2 stand op het bord. In het verdere verloop kwam VVV nog tweemaal op voorsprong en de overwinning was bij 5-3 zelfs binnen handbereik.

Het Leidse Scylla toonde echter veel veerkracht door de score voor de derde keer gelijk te trekken. Uitblinker bij VVV was Nolan Schultz, die drie uit drie scoorde. Matthijs van der Heiden en Patrick Bruijne wonnen elk één partij. Matthijs was tegen Michiel van Dijk zeer dicht bij een overwinning en Patrick Bruijne verloor met 11-9 in de vijfde van Joey Boekkooi na een onverkwikkelijke discussie in de eindfase met de scheidsrechter, over een wel erg makkelijk gegeven rode kaart voor Boekkooi. VVV staat onderaan in de poule maar met een wedstrijd minder gespeeld en het team heeft nog volop kansen om zich bij de eerste drie te scharen. De drie hoogste plaatsen geven recht op een plaats in de A-poule in de voorjaarscompetitie. Een samenvatting van de wedstrijd is te zien op youtube. Zoek op VVV heren 1.


| Foto: Digitaal Dagblad