Voorburgs Dagblad | Voorbeschouwing Westlandia (za) – Forum Sport

Voorbeschouwing Westlandia (za) – Forum Sport

mainImage
Voorbeschouwing Westlandia (za) – Forum Sport

Het resultaat was wellicht ietwat teleurstellend vorige week in en tegen Aalsmeer. Bijna de gehele wedstrijd een overwicht maar dan niet de drie punten pakken. Volgens trainer Bas Steffens mistte Forum Sport door de afwezigheid van Joshua Steenvoorden, Mike de Graaf en Hugo van Diepenveen vooral wat creativiteit in het aanvalsspel. En ja, Aalsmeer had ook z’n huiswerk goed gedaan en speelde vanuit een sterke defensie.

Maar de punt die behaald werd zorgt er wel voor dat Forum Sport nog steeds in de 1e klasse A bovenin meedraait en met nog 6 wedstrijden te gaan is er van alles mogelijk. De eerstvolgende krachtmeting is aanstaande  zaterdag tegen Westlandia (za) in Naaldwijk.

Het trainersduo Bas Steffens en Dennis den Turk kan zaterdag weer beschikken over Mike de Graaf en Joshua Steenvoorden.  Alleen Mostava Frederik is er niet bij. Hij is voor de rest van het seizoen helaas uitgeschakeld. Zijn blessure is ernstiger dan gedacht.

De 1e wedstrijd tussen Forum Sport en Sportlust ’46 deze competitie werd op 30 september gespeeld en door Forum Sport met 2-1 gewonnen. Doelpunten van Joshua Steenvoorden en Marc du Chatinier. Het was een aantrekkelijke wedstrijd waarin Forum Sport voor rust eigenlijk te weinig afstand nam van Westlandia. Na de gelijkmaker van Westlandia werd het een spannend slot met Forum Sport uiteindelijk als winnaar.

Het verschil tussen de nummer vier Forum Sport en de nummer tien Westlandia bedraagt op dit moment 17 punten. Westlandia kijkt naar beneden (is nog niet helemaal veilig) en Forum Sport naar boven (er zijn nog kansen op iets moois). Beide ploegen gaan dus voor de winst.

Dat zijn meestal de mooiste wedstrijden. Westlandia (za) – Forum Sport , 7 april, 14.30 uur Sportpark de Hoge Bomen in Naaldwijk.

 

 


Foto: Digitaal Dagblad