Voorbeschouwing Halsteren- RKAVV

mainImage
Voorbeschouwing Halsteren- RKAVV

Na de eerste overwinning van het seizoen tegen Udi ’19 vervolgt RKAVV met een uitwedstrijd tegen misschien wel de titelkandidaat van de Hoofdklasse B, Halsteren. Afgelopen seizoen misten zij op een haar na de promotie naar de 3e divisie, en daar waren ze behoorlijk teleurgesteld over daar in Brabant. Er werd nog maar een blik spelers opengetrokken en zo zijn ze voor komende zondag simpelweg de favoriet. Twee jaar geleden wisten de geel zwarten echter niet van de Leidschendammers te winnen ondanks een overwicht in onze thuiswedstrijd. Mathew Amoah schoot toen een strafschop over de sporthal heen. Ze zijn de bal nog aan het zoeken….

Maurizio Ceccucci over komende zondag: We zullen aan de bak moeten in Brabant, maar ik heb er wel heel veel vertrouwen in. De organisatie wordt steeds beter bewaakt en we hebben creativiteit en snelheid om de tegenstanders pijn te doen. Belangrijk om zondag een goed resultaat neer te zetten voor de 2 daarop volgende thuiswedstrijden. Dat “vakkie” beviel me wel, ben benieuwd hoe vol we dat kunnen krijgen de komende weken !

De groep is vergelijkbaar met de afgelopen week. Robin  Steffens is getrouwd en kan zich nu volledig focussen, Hamza wordt fitter en fitter. Daarnaast wachten we nog op Jordy de Wit, Karam Boukhari en Jop Verhagen. Het wordt dus alleen nog maar beter!

Hopelijk gaan er weer een hoop Leidschendammers een uurtje rijden om ons te steunen! De twee volgende weken spelen we thuis tegen IFC en Nuenen. De laatste is vastgesteld op zaterdag 29 september om 18.00 uur, daar gaan we wat moois van maken! Maar eerst Halsteren de eerste punten afpakken.

 

Adres:De Beeklaan 37

4661RK

HALSTEREN


Foto: Digitaal Dagblad