Voorburgs Dagblad | Voorbeschouwing Forum Sport – Te Werve

Voorbeschouwing Forum Sport – Te Werve

mainImage
Voorbeschouwing Forum Sport – Te Werve

Uitgerekend na een reeks van 10 wedstrijden waarin Forum Sport ongeslagen was, ging het vorige week bij Breukelen mis. Een vervelende 4-1 nederlaag bij het tegen degradatie voetballende FC Breukelen. Het resultaat voelde nog slechter toen bekend werd dat de concurrent om de derde plaats, Xerxes DZB, verloren had van ARC. Forum Sport was dus erg dicht bij een nacompetitieplaats maar redde het net niet. Het kan nu Xerxes DZB niet meer inhalen.

De laatste wedstrijd deze competitie is thuis tegen het laaggeklasseerde Te Werve. Deze ploeg was minstens zo teleurgesteld over het resultaat van Forum Sport in Breukelen want het lijkt erop dat Breukelen zich, ten koste van Te Werve heeft veiliggespeeld voor behoud in de 1e klasse.

Alleen als Te Werve wint bij Forum Sport en Marken (de nummer laatst) gaat stunten tegen Breukelen is Te Werve veilig. Niets is onmogelijk en de ploeg uit Rijswijk zal er a.s. zaterdag alles aan doen om Forum Sport op eigen veld te verslaan. De wedstrijd in Rijswijk tegn Te Werve was zeer spannend en werd door Forum Sport met 1-0 gewonnen.

Forum Sport op haar beurt zal het seizoen voor eigen publiek met een mooi resultaat willen afsluiten. Niet alleen de sportieve plicht speelt een rol maar bij winst zijn er maar liefst 50 punten gehaald deze competitie en dat is best wel uniek.

Het trainersduo Bas Steffens en Dennis den Turk mist zaterdag Mustava Frederik en Brian de Jong vanwege blessures. Het meespelen van Leo Dijkhuizen, Ian Baggerman en Edorado Saurwalt is nog onzeker. Zij kampen alle drie met kleine blessures. De grote aanhang van Forum Sport rekent op een mooi slot van de competitie. Mooi weer, mooi voetbal. Allemaal redenen om naar sportpark ’t Loo te komen.

Zaterdag 26 mei 2018, Forum Sport – Te Werve, aanvang 14.30 uur. Sportpark t Loo in Voorburg.

Door Jean Nederlof


Foto: Digitaal Dagblad