Voorbeschouwing Forum Sport – RVVH

mainImage
Voorbeschouwing Forum Sport – RVVH

Aanstaande zaterdag spelt het 1e team van Forum Sport haar eerste thuiswedstrijd in de nieuwe competitie.

Tegenstander is RVVH uit Ridderkerk. Een gerenommeerde club uit het zaterdagvoetbal. Op 10 augustus 1918 opgericht, dus al 100 jaar oud.

RVVH wordt gezien als een van de sterkste ploegen in de 1e klasse B. De nederlaag vorige week tegen debutant Die Haghe was dan ook enigszins verrassend, alhoewel Die Haghe over een goed elftal beschikt.

Het zal de spelers van RVVH extra motiveren om tegen Forum Sport een goed resultaat neer te zetten. Revanche voor de teleurstellende start van de competitie.

Forum Sport op haar beurt is de competitie met een overwinning begonnen. Uit tegen de Meeuwen werd een verdiende overwinning behaald, 2-0, en dat was een prima opsteker voor het jonge elftal van het trainersduo Bas Steffens en Dennis den Turk. Het geeft extra vertrouwen en de spelersgroep is gretig en ambitieus. Zaterdag zal moeten blijken of dat voldoende is voor een 2e overwinning.

Er zijn in de wedstrijd tegen RVVH een aantal spelers niet inzetbaar. Marc du Chatinier en Leo Dijkhuizen kampen met vervelende blessures en Jordy de Bruin zit de laatste wedstrijd van zijn schorsing uit.

De rest van de selectie is wel inzetbaar en 100% fit. Vorige week is al gebleken dat de vervangers van de afwezige spelers het perfect doen. Forum Sport heeft een brede selectie met veel talent.

Het belooft een aantrekkelijke wedstrijd te worden met twee ploegen die vol voor de winst gaan. Spelers en technische staf rekenen op veel supporters langs de lijn.

Zaterdag 29 september: Forum Sport – RVVH aanvang 14.30 uur. Sportpark ’t Loo in Voorburg.

Door Jean Nederlof


| Foto: Digitaal Dagblad