Voorbeschouwing FC Breukelen – Forum Sport: Joshua Steenvoorden is weer superfit

mainImage
Voorbeschouwing FC Breukelen – Forum Sport: Joshua Steenvoorden is weer superfit

Zelf winnen en dan na afloop kijken wat de eindstand is bij Xerxes DZB tegen ARC. Dat is in het kort het plan van Forum Sport voor aanstaande zaterdag. Want de voorsprong van nummer drie Xerxes DZB op Forum Sport bedraagt 4 punten. Bij verlies van Xerxes DZB kan Forum Sport (als het zelf wint) het verschil terugbrengen tot 1 punt. Dan is alles mogelijk.

De  mannen uit Rotterdam moeten de laatste wedstrijd nog op bezoek bij de nummer zes WV-HEDW in Amsterdam. Erg lastig. Zeker als je concurrent in je nek hijgt. Maar de opdracht voor Forum Sport is om zelf te winnen a.s. zaterdag bij FC Breukelen. En dat zal een hele klus worden want FC Breukelen vecht samen met Te Werve om de veilige 11e plek.

Te Werve heeft 22 punten. FC Breukelen 1 punt minder. Allebei uit 24 wedstrijden. Een tot op het bot gemotiveerd FC Breukelen zal de mannen van Bas Steffens opwachten. Het belooft een interessant duel te worden met voor beide ploegen grote belangen.

De eerste wedstrijd deze competitie tegen FC Breukelen werd in Voorburg met 3-0 gewonnen. Doelpunten op 16 december van Marc du Chatinier (2) en Jordy de Bruin.

De laatste wedstrijd van deze reguliere competitie speelt Forum Sport de 26e mei thuis tegen….Te Werve. Maar of het de laatste wedstrijd van het seizoen is?

Forum Sport kan aanstaande zaterdag weer beschikken over Joshua Steenvoorden en Abdelhak Bojaada. Beide spelers komen terug van een schorsing.

Ian Baggerman kampt nog met een blessure. Zijn meespelen is onzeker. Brian de Jong is niet van de partij. Zijn blessure, opgelopen tegen GDA onder de 21, is helaas nog niet over.

Het eerste team van Forum Sport strijdt dus nog steeds om een prijs. En dat 2 wedstrijden voor het einde van de competitie. En bij die strijd rekenen ze op een grote groep supporters uit Voorburg. Dat verdienen ze ook!

Zaterdag 19 mei, FC Breukelen – Forum Sport, aanvang 14.30 uur . Sportpark Broekdijk Oost in Breukelen.

Door Jean Nederlof


Foto: Digitaal Dagblad