Topwedstrijd op sportpark ’t Loo

mainImage
Topwedstrijd op sportpark ’t Loo

Een ware voetbalthriller aanstaande. zaterdag als de nummer twee Forum Sport thuis aantreedt tegen koploper Die Haghe. Beide ploegen hebben 9 punten, maar Die Haghe heeft dat in drie wedstrijden behaald en Forum Sport in 4. De 4e wedstrijd van Die Haghe tegen  SHO is namelijk 10 minuten voor tijd gestaakt bij een gelijke stand. De scheidsrechter raakte geblesseerd en er was geen vervanger te vinden voor het laatste deel van de wedstrijd. De laatste minuten worden nu op 10 november a.s. uitgespeeld.

De competitiestart van Die Haghe is zonder meer verrassend te noemen. Na 2 promoties op rij staat de ploeg van Wim de Jong opnieuw bovenaan. Ze zitten in een goede flow en zullen er alles aan doen om ook zaterdag de koppositie te behouden.

Het is een elftal dat in balans is. En dan met een trainer die bekend staat in de Haagse regio om zijn tactische vaardigheden.

Forum Sport zal het dus zaterdag zeker niet gemakkelijk krijgen. Maar ook Forum Sport is deze competitie sterk begonnen. Na overwinningen op Meeuwen en RVVH volgde een teleurstellend (en onnodig) verlies tegen Honselersdijk. Maar het elftal van het trainersduo Steffens-Den Turk toonde afgelopen week in Bergschenhoek tegen BVBC veerkracht.

Het behaalde een verdiende overwinning. 3-1. En het sloop daarmee naar de tweede plaats…..

Er staat dus wat op het spel zaterdag. De winnaar pakt /houdt de eerste plaats en is serieuze kandidaat voor de periode. SHO, Westlandia en Honselersdijk liggen met 2 punten achterstand op de loer.

Zoewl Die Haghe als Forum Sport  kampen met wat blessures in de selectie al lijkt bij Forum Sport het grootste leed geleden. Een bijna voltallige selectie is gebrand om voor eigen publiek te laten zien wat het waard is.

En met de ervaring van de beide trainers is het ook spannend hoe beide ploegen de strijd zullen aangaan. Wie pakt het initiatief, wie durft? En hoe zit het met het scorend vermogen?

Zaterdag 20 oktober, Forum Sport – Die Haghe, aanvang 14.30 uur. Sportpark ’t Loo in Voorburg

Door Jean Nederlof


Foto: Digitaal Dagblad