Tennisschool Jan de Rook: 'Hechten veel waarde aan de jeugd'

mainImage
Tennisschool Jan de Rook: 'Hechten veel waarde aan de jeugd'

De vakantie zit er weer op voor de kinderen en tennisschool Jan de Rook gaat zich weer richten op de winterperiode. Velen hebben zich al ingeschreven maar nog lang niet iedereen.

,,Vanaf maandag 27 augustus draaien we eerst nog de resterende trainingen voor de Kids & Tieners van de zomercursus'', aldus eigenaar Alex Luneman. ,,Uiteraard worden de kinderen nog benaderd voor de winter door de trainers. Wellicht is het wel raadzaam om alvast een inschrijving te doen of even met ons te bellen (070-3902722) voor de winter zodat we ruimschoots de tijd hebben om je wensen om te zetten naar werkelijkheid. Op tal van locaties bieden we weer diverse cursussen aan, op onze internetsite kun je per locatie zien wat er wordt aangeboden en kun je eveneens inschrijven. Voor het gemak hebben we alle inschrijfformulieren, per locatie, onderaan deze mail voor je geplaatst zodat je in 1 minuut je inschrijving kunt doen''.

Open dagen 
,,Dit jaar hebben we op 2-tal locaties weer Open Dagen voor nieuwe leden, nieuwsgierigen en kennismakingen met de trainers en de locaties'', vervolgt Alex Luneman. ,, Het is een ideaal moment om langs te komen om je exacte niveau te laten bepalen als je nog niet eerder bij ons een training hebt gevolgd of als dit weer even geleden is. Wij zien je graag verschijnen op een van deze dagen. Het is niet belangrijk of je elders een cursus wenst te volgen, iedereen is welkom''.


  • ZONDAG 2 + 16 SEPTEMBER 10:00-12:00 uur Tennispark Welgelegen

  • ZONDAG 9 + 23 SEPTEMBER 10:00-13:00 uur Westvliet Fitness & Racketclub


Alex Luneman: ,,Muziek in de oren..... Steeds meer (jongere) kinderen willen meer dan 1 uurtje per week trainen en dit juichen we dan uiteraard ook erg toe. De ontwikkeling bij kinderen staat bij ons hoog in het vaandel en dit kan alleen maar doordat kinderen wekelijks meer trainen, vrijspelen en wedstrijdjes oefenen. Er is een apart programma om jonge kinderen (vanaf 4 jaar) meer laten tennissen. Lees meer over het PLUS project. Mocht je interesse hebben voor je kind(eren) dan horen wij dit uiteraard graag. Mocht je al hebben ingeschreven dan kun je je inschrijving en status hiervan bekijken als je op de site inlogt en op het kopje privé klikt. Wij hopen een inschrijving te mogen ontvangen zodat we weer aan je tenniskunsten kunnen gaan sleutelen. Mocht je specifieke vragen hebben dan horen wij dit uiteraard graag.

Tennisschool Jan de Rook
[email protected]
070-3902722 (bereikbaar van maandag t/m donderdag tussen 09:00-15:00 uur)

Klik voor Tennispark Welgelegen

Klik voor Tennispark Houtrust

Klik voor V.L.T.C. Sobri

Klik voor Westvliet fitness- & racketclub

Klik voor Tennisclub Hodenpijl


Foto: Digitaal Dagblad