Tennisclub 'AMIE': 'Festiviteiten vijftig jarig bestaan geslaagd'

mainImage
Tennisclub 'AMIE': 'Festiviteiten vijftig jarig bestaan geslaagd'

Bij tennisclub Amie, dat speelt op Overdam, is het vijftig jarig bestaan in volle gang. Zo zijn er diverse festiviteiten gaande.

Bij aanmelding kreeg ieder lid een koffie-, een ijsco bon, alsmede een lot voor een speciale loterij. Toen iedereen binnen was, heeft de voorzitter een korte speech gehouden.

Daarna was er een warming-up gegeven door Marion Commandeur. Na meerdere oefeningen vroeg zij de deelnemers dan: Gaat het goed AMIETJES, wat met een luid 'ja' werd beantwoord. De stemming zat er vanaf het begin gelijk goed in.

Iedereen was in een groep ingedeeld en elke groep speelde, over de gehele wedstrijddag, vijf onderdelen. Elk onderdeel duurde een half uur. De meest hilarische momenten waren daarbij te zien en te horen.

Zoals bijna altijd waren de weergoden AMIE goed gezind en bleef het de gehele dag droog en scheen het zonnetje meermaals.

Er was ook een snelheidsmeter: bij de dames was Kitty Friederichs en bij de heren Erwin Klatt degene die de hoogste snelheid lieten noteren. Zij kregen als prijs een “Snelle Jelle” koek. Als coolingdown kwam de ijscokar van Fanielje, daar werd merkbaar door iedereen van genoten.

Aan de “Stichting Eefje” bood de voorzitter, de moeder van Eefje, een cheque aan. Zij was daar heel blij mee en bedankte geheel AMIE hiervoor.

De organisatie van deze dag (in handen van Marion en Wim) werd bedankt voor hun inzet en creativiteit. Daarna werd de loterij gehouden en was een zeer geslaagde dag voorbij.

Het officiële feest zal op zondag 2 september worden gevierd, waarbij de wethouder van o.a. Sport het nieuwe logo en de vlag zal onthullen en hijsen.

 


Foto: Digitaal Dagblad