Samensmelting van 'beat' en voetbal

mainImage
Samensmelting van 'beat' en voetbal

De organisatie van het tweede SEV Walking Football toernooi is in volle gang. Het belooft een groots spektakel te worden op zowel voetbal als muziek gebied. Tijdens het voetballende middag programma zullen 20 teams de, sportieve, strijd aangaan voor de prijzen. Maar natuurlijk is bij het Walking Football het meedoen het allerbelangrijkste. Gerenommeerde clubs uit het betaalde voetbal en amateurs zullen op de velden te bewonderen zijn. Zo verschijnen onder meer Feyenoord, ADO, NAC, Telstar, Scheveningen, Katwijk. SJC en uit Engeland Sheffield aan de aftrap.

Snel groeiende populariteit

Het Walking Football is één van de snelst groeiende tak van sport voor ouderen. Vanaf 60 jaar melden steeds meer mensen zich aan. Het Leidschendamse SEV, heeft de afgelopen twee jaar, samen met het Nationaal Ouderenfonds, daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. Vorig jaar was het eerste toernooi, een combinatie van voetbal en muziek.

Tijdens het middag programma schalde oude hits uit de sixties en seventies over de velden en het avondprogramma bestond uit een spetterend optreden van de bekende Leidschendamse band Cheeck to Cheeck. De groei is dan ook duidelijk te merken vorig gestart met acht deelnemende teams en nu maar liefst twintig. Een geweldig uitdaging voor de organisatie, die volledig wordt uitgevoerd door de Walking Footballers van SEV.

The Scarlets

Naast het voetbal is de muziek een belangrijk onderdeel van de toernooi opzet bij SEV. De organisatie is dan erg blij met het optreden van de befaamde band The Scarlets. Bekend van de Haagse Marathon, in de zestiger jaren, maar ook tot ver daarna. The Scarlets spelen muziek van onder meer The Beatles, The Hollies, The Kinks, The Monkees en nog veel meer muziek uit de roemruchte sixties en seventies.

Toegang gratis

Het belooft een waar spektakel te worden. Noteer het vast in je agenda vrijdag 15 juni Sportpark de Kastelenring in Leidschendam. In de middag het voetbal programma en vanaf 18.30 wordt het luisteren, dansen en genieten van The Scarlets. Tot 15 juni, iedereen is welkom

Bron : SEV

 

 


Foto: Digitaal Dagblad