RKAVV start competitie bij Papendorp: 'We staan er zondag'

mainImage
RKAVV start competitie bij Papendorp: 'We staan er zondag'

Na een voorbereiding van ruim vier weken staat zondag de opening van de nieuwe competitie, dit jaar weer in de Hoofdklasse B (Zuid!) , weer voor de deur. Hieronder is op een landkaartje zichtbaar waar RKAVV dit seizoen allemaal speelt. De ploeg van trainer Maurizio Ceccucci en Jan de Jong gaat zondag op bezoek bij ASV Papendorp in Utrecht. Het voormalige Magreb’90 degradeerde afgelopen seizoen uit de derde divisie en heeft een zeer bewuste naamswijziging ondergaan. Voor onze supporters wel een wedstrijd die qua afstand te doen is ( net een half uurtje rijden!).  We hopen dan ook op veel Leidschendamse supporters om het seizoen goed te beginnen! We willen komend seizoen, zeker bij thuiswedstrijden, proberen veel meer beleving te gaan creëren! Er gaan ook op wedstrijden op zaterdagavonden gespeeld worden om uit te vinden hoe leuk iedereen dat vindt!

Maurizio Ceccucci over de seizoensopening: “We hebben er enorm veel zin in om te beginnen! Ondanks een onrustige voorbereiding met blessures en ongelukkige vakanties, ben ik ervan overtuigd dat we er zondag staan!! Laten we er met zijn allen een geweldig seizoen van gaan maken!!”

RKAVV is ten opzichte van afgelopen seizoen behoorlijk in tact gebleven. De spelers die gekomen zijn laten tot nu toe een positieve indruk achter. Komende zondag zijn er zeker een aantal van deze nieuwe mannen van de partij. De komende weken zal de groep steeds voller lopen en de concurrentie toe gaan nemen. RKAVV wil mee gaan praten en daar moet iedereen wat voor doen en laten.


Foto: Digitaal Dagblad