'RKAVV mag in de organisatie geen steken laten vallen'

mainImage
'RKAVV mag in de organisatie geen steken laten vallen'

Na de belangrijke overwinning op Eerste Paasdag tegen SWZ Sneek, ontmoet de ploeg van Maurizio en Jan komende zondag debutant Alphense Boys. De ploeg uit Alphen staat op een knappe derde plaats en kan dus spreken van een prima debuutjaar. ,,De thuiswedstrijd ging verdiend met 2-3 verloren, maar wij kunnen zeker beter als toen in die wedstrijd'', meldt de nieuwsbrief van RKAVV. ,, Aan de andere kant zijn we door de afwezigheid van Riemer, Brandon, Giorgio en Karam nog behoorlijk gehavend. Willen we nog een mooi competitieslot beleven dan is een overwinning noodzakelijk. Dat is niet gemakkelijk tegen de rood witte formatie met een gedegen spelopvatting, die we ondertussen al regelmatig hebben kunnen bekijken''.

Trainer Maurizio Ceccucci over zondag: Ik vind Alphense Boys een goede, complete ploeg. Ze zijn lastig te bespelen en ze komen op verschillende manieren aan hun mogelijkheden. Onze ploeg mag in de organisatie geen steken laten vallen. Als ze dat voor elkaar krijgen hebben we een goede kans om de punten te pakken, en stiekem omhoog te kijken….

We hopen weer op veel Leidschendammers gezien de geringe afstand naar Alphen. De ploeg is vastberaden om een resultaat te pakken en zich te revancheren voor de thuisnederlaag. Daarna zien we wel  verder in de thuiswedstrijden tegen SDO en Purmersteijn. Hopelijk blijven we tot de laatste dag zicht houden op iets moois. RKAVV 2 speelt om 11.30 uur thuis tegen Westlandia 2. Hopelijk weten ze ook tegen deze top ploeg een resultaat te halen! Volgende week op de 15e spelen we weer thuis tegen SDO uit Bussum! Maar eerst zondag naar Alphen....

Foto PR.


| Foto: Digitaal Dagblad