RKAVV hoopt weer op een vol supportersvak

mainImage
RKAVV hoopt weer op een vol supportersvak

Eindelijk was het dan weer zover afgelopen zondag. Na een paar weken van ongelukkige nederlagen, was Leonidas het slachtoffer van de dadendrang van RKAVV. Zeker in het tweede gedeelte tegen Nuenen had er al meer uitgehaald moeten worden, maar afgelopen zondag werd dan eindelijk weer een dik verdiende driepunter uit het vuur gesleept.

Nu is het zaak om dit komende zondag tegen nieuwkomer Unitas uit Gorinchem door te trekken. Unitas is de competitie verrassend goed begonnen, al werd afgelopen week toch thuis verloren van UDI´19. Het supportersvak zal ook weer vol staan. De spelers gaven na Nuenen aan dat het lawaai hen echt stimuleerde, helaas toen nog niet met het gewenste resultaat.

Trainer Maurizio Ceccucci over de wedstrijd tegen Unitas: “Ik was afgelopen zondag echt trots op die gasten. Na een paar moeilijke weken, met niet altijd het verdiende resultaat, werd een aansprekende tegenstander keihard aan de kant gezet! Ik hoop echt dat we dit zondag nu ook voor onze eigen mensen gaan doen. Ik wil nadrukkelijk benoemen ( ook namens de groep) dat we enorm waardeerden wat er de avondwedstrijd tegen Nuenen allemaal gebeurde. Ik hoop dat het nu weer zo gaat en dat we alle vrijwilligers kunnen belonen met een goed resultaat, want dat verdienen ze!”


Foto: Digitaal Dagblad