RKAVV hoopt op goed resultaat in Limburg

mainImage
RKAVV hoopt op goed resultaat in Limburg

Na het pijnlijke verlies tegen Unitas afgelopen zondag mag RKAVV de bus in om in Zuid Limburg aan te treden tegen de nummer 3 uit de competitie van dit moment Groene Ster uit Heerlerheide. De komende 2 weken zal deze rit 2 keer gemaakt worden want over 2 weken is Minor de volgende uit tegenstander. Het hoort bij de competitie zoals die op dit moment is. De enige manier om hier plezier in te krijgen is door een goed resultaat te behalen.  Dat is ook echt nodig maar zal niet gemakkelijk zijn tegen een ploeg die goed in de lopende competitie zit.

Tijdens de transferperiode is overigens ook Nathan Rutjes toegevoegd aan de ploeg van trainer Maurice Verbunt.  Verbunt was twee seizoenen geleden nog de trainer van Chevremont, die toen degradeerden uit de hoofdklasse waar RKAVV ook in speelden.

Maurizio Ceccucci over Groene Ster: We moeten ergens het tij weer gaan keren en ik ben ervan overtuigd dat wij dat ook tegen Groene Ster kunnen. We zijn nog geen enkele keer weggespeeld en hebben eigenlijk keer op keer verzuimd ons zelf te belonen. Met name de wedstrijden tegen Papendorp en Nuenen hebben we teveel kansen gemist, en dat was tegen Unitas ook weer het geval op de belangrijke momenten. Ik heb echt het volste vertrouwen in een goed resultaat daar in Limburg''.

 


Foto: Digitaal Dagblad