Nu al aan de wintertrainingen denken....

mainImage
Nu al aan de wintertrainingen denken....

Na een prachtig voorjaar sluiten de meeste scholen over twee weken hun deuren en stoppen na 14 juli ook de reguliere trainingen. Vanaf de week van 27 augustus starten de trainingen weer voor de resterende zomerperiode voor de jeugd tot en met september. ,,We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de wintertrainingen'', zegt eigenaar Alex Luneman. ,, Weet je nu al dat je graag in de winter weer trainingen wilt volgen, schrijf je dan direct in via onderstaande links''.

Wintertrainingen voor 14 juli a.s. inschrijven.
De wintertrainingen lopen altijd snel vol omdat de vakantieperiode er tussen zit. Wil jij nu echt op de gewenste locatie, dag en tijd worden geplaatst vanaf oktober? Schrijf dan svp voor 14 juli aanstaande in om teleurstellingen te voorkomen. Het is maar een goedbedoelde tip.

Zoals gezegd is de website nu LIVE voor de winter. Neem gerust een kijkje op de gewenste locatie en voor het gemak staan hieronder de juiste inschrijflinks voor de verschillende locaties. Monique, we wensen je een waanzinnig leuke zomervakantie en hopen je weer snel te mogen begroeten!

Op de startpagina van de website staan overigens de laatste nieuwtjes en de activiteiten tijdens en de aankomende winter periode, denk hierbij bijvoorbeeld aan;


 


Foto: Digitaal Dagblad