Nieuwe volleyballen voor VV Haaglanden

mainImage
Nieuwe volleyballen voor VV Haaglanden

VV Haaglanden krijgt nieuwe volleyballen. Dat was hard nodig, want de club groeit als kool. Logisch natuurlijk met de geweldige resultaten van de Oranje-Dames en de Lange Mannen als voorbeeld. De bedrijven Ford Ardea en DATA-collectief nemen de tachtig nieuwe volleyballen voor hun rekening.

“We zijn heel blij met deze ondersteuning”, zegt bestuurslid Rob Velders “Als volleybalclub hebben wij altijd met aanzienlijke kosten te maken, zoals zaalhuur. Dan is het fijn als er bedrijven opstaan die ons een handje willen helpen.”

Ford Ardea en DATA-collectief zijn maatschappelijk betrokken ondernemingen die graag VV Haaglanden helpen om zo het spelplezier voor de actieve leden te vergroten. “We vinden het fijn dat we de ambitieuze Volleybalvereniging Haaglanden hebben kunnen voorzien van zeer goede ballen. Alleen met het beste materiaal klim je naar grote hoogtes!”

De ballen zijn geleverd op 3 november. Dat is precies op tijd voor de topwedstrijden: VV Haaglanden D1 tegen VV Utrecht en VV Haaglanden H1 tegen Spaarnestad die zaterdag 10 november om 14.30 uur en om 17.00 uur in sporthal Essesteijn zullen worden gespeeld. Toegang is gratis.

Zaterdag heeft VV Haaglanden H1 een mooie 3-1 overwinning geboekt tegen VV Amsterdam. Hard knokken, mooie rally’s en super harde smashes, het was weer een feestje voor het goed opgekomen publiek. Op naar de volgende winst!

Bedrijven die ook graag een ambitieuze volleybalclub willen sponsoren, kunnen contact opnemen met Rob Velders ([email protected]).

Bron: VV Haaglanden

 


Foto: Digitaal Dagblad