Light in Night Kidsrun bij AV Sparta komt er weer aan

mainImage
Light in Night Kidsrun bij AV Sparta komt er weer aan

Voor de twaalfde keer maal AV Sparta haar traditionele Light in Night Kidsrun  organiseren. Het is in Leidschendam-Voorburg dé hardloopwedstrijd voor kinderen uit groep 4 t/m 8 die niet bang zijn in het donker.

Houd vrijdagavond 14 december 19.00 maar vast vrij in je agenda. Dan kunnen sportieve en avontuurlijke scholieren weer meedoen met deze super gezellige hardloopwedstrijd in het donker, met parcours op en rondom de atletiekbaan van AV Sparta op Sportpark Westvliet.

Scholieren van groep 4, 5, 6, 7 of 8 van de basisschool, kunnen gratis meedoen. Samen met je klasgenoten,  vriendjes en vriendinnetjes loop je in het donker een route van ongeveer 2,4 kilometer lang. Lichtjes zorgen voor een sfeervol geheel en je ouders, opa, oma, broer of zus komen natuurlijk mee om je onder het genot van een glaasje glühwein of chocolademelk aan te moedigen! Het geheel wordt opgeluisterd door een hoop sportieve kerstmannen die je aanmoedigen en waar nodig helpen.

Na de wedstrijd ontvangen de kinderen een leuke verrassing en een speciale herinnering aan deze sportieve avond. Ouders mogen hun kind onderweg vergezellen maar krijgen bij de finish geen herinnering.

Inschrijven, prijzen en tijdsregistratie

Voor-inschrijven kan via de website van  AV Sparta tot donderdag 13 december om 22.00 uur. Na- inschrijven kan op de avond  zelf van 19.00 uur tot 19.30 uur. Hoewel het een gezelligheidsloop is, wordt er door de echte hardlopers fanatiek strijd geleverd om een goede uitslag en tijd.

Alleen de eerste 3 meisjes en jongens ontvangen een prijs en alleen bij deze top drie zullen de tijden worden geregistreerd.

 

Gratis training voorafgaand aan de loop
Op dinsdag 27 november, dinsdag  4 en 11 december 2018  is er op de atletiekbaan van Sparta op sportpark Westvliet van 17.00 tot 18.00 uur een gratis (atletiek)training voor alle kinderen die met deze loop mee willen doen.

Verantwoordelijkheid en kleding
De school, organisatie, gemeente of begeleiders zijn niet verantwoordelijk en de kinderen doen op eigen risico mee. Kinderen kunnen alleen meedoen indien één van de ouders/voogden hier schriftelijk akkoord voor heeft gegeven. Voor het lopen heb je  soepel zittende sportkleding en sportschoenen nodig  en het is  aan te bevelen om een warme trui of jas mee te nemen voor na afloop.

Programma

19.00 uur Afhalen startnummers bij de kantine van AV Sparta (Sportpark Westvliet, Groene Zoom)

19.00 uur Mogelijkheid tot na-inschrijven bij de kantine van AV Sparta (Sportpark Westvliet, Groene Zoom)

19.30 uur Gezamenlijke warming-up

19.40 uur Startsein

20.00 uur Prijsuitreiking

Een verslag van vorig jaar is te lezen op de website LeukeLoopjes

Bron: AV Sparta


Foto: Digitaal Dagblad