Kandidaten aandragen voor Sportprijs kan tot 1 december

mainImage
Kandidaten aandragen voor Sportprijs kan tot 1 december

De verkiezing voor de Sportprijs komt er weer aan! De sportprijzen worden uitgereikt aan sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg die in 2018 een unieke sportprestatie hebben geleverd. Sportverenigingen en inwoners van Leidschendam-Voorburg kunnen tot zaterdag 1 december kandidaten aandragen.

Sport en Welzijn (SenW) organiseert de uitreiking van de Sportprijs in samenwerking met de gemeente en stichting Leidschendam-Voorburg Events & Festivals. Sportprijscoördinator Tim Opmeer (SenW): “We zijn op zoek naar de sportieve successen van onze inwoners en/of onze verenigingen. Heeft u zelf een bijzondere sportprestatie geleverd of kent u iemand die absoluut waardering verdiend voor zijn of haar prestaties, laat het ons weten!”

Categorieën
Inwoners en verenigingsleden uit Leidschendam-Voorburg kunnen kandidaten aandragen in de volgende categorieën:

– Sportprijs voor de beste mannelijke sportprestatie

– Sportprijs voor de beste vrouwelijke sportprestatie

– Sportprijs voor de beste teamprestatie

– Sportprijs voor de beste sportprestatie sporter met een beperking

– Stimuleringsprijs voor het sporttalent

– Sportprijs voor het beste sporticoon

Kandidaten aanmelden
Alle sporters kunnen meedingen naar de prijzen. Kandidaten en kampioenen voor de Sportprijs 2018 kunt u snel en eenvoudig online aanmelden via Google Forms. Kandidaten aandragen kan tot zaterdag 1 december 2018. Voor meer informatie kunt u terecht bij Tim Opmeer, e-mail: [email protected] of bel (070) 763 0606.

Uitreiking
De officiële uitreiking van de Sportprijzen is op maandagavond 18 februari 2019 in sporthal De Kastelenring in Leidschendam. Tijdens een feestelijke avond worden sporters en sportteams uit Leidschendam-Voorburg in het zonnetje gezet.

Bron: Sport & Welzijn


Foto: Digitaal Dagblad