Jordy de Wit en Didier Dandlau meest waardevolle spelers

mainImage
Jordy de Wit en Didier Dandlau meest waardevolle spelers

Onlangs heeft de selectie van RKAVV het seizoen met een gezellige bijeenkomst afgesloten. Traditiegetrouw werden deze avond een aantal vrijwilligers bedankt die, veelal op de achtergrond, een rol hebben gespeeld rond de selectie. Vervolgens werd afscheid genomen van de spelers die een nieuwe vereniging hebben gevonden of om een andere reden de club gaan verlaten.

Het moment waar iedereen op had gewacht was uiteraard de verkiezing van de speler van het jaar voor zowel het 1e als 2e team.

Onder luid applaus werden Jordy de Wit en Didier Dandlau uitgeroepen tot meest waardevolle speler van respectievelijk RKAVV 1 en 2. Riemer Bovet en Mike ten Kroode werden bij het 1e team respectievelijk 1 en 2. Bij het 2e team waren dit Justin van Rijswijk en Dylan van Oeffel.

De selectie van RKAVV heeft momenteel even vakantie om op 25 juni een trainingsblok van 2 weken te starten dat wordt afgesloten met een wedstrijd tegen Jong ADO Den Haag op donderdag 5 juli om 19.30 uur.

Op 30 juli start het 2e trainingsblok ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In dit blok staan een aantal interessante wedstrijden gepland zoals tegen Nootdorp, Quick, Scheveningen (afgelopen weekend gepromoveerd naar de 2e Divisie) en HBS.

Hierna moeten de mannen van Maurizio Ceccucci klaar zijn voor de start van de nieuwe competitie in de zondag Hoofdklasse op 2 september.

 

 


| Foto: Digitaal Dagblad