Jean Nederlof (ad interim) voorzitter Forum Sport

mainImage
Jean Nederlof (ad interim) voorzitter Forum Sport

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 19 november a.s. treedt Pieter Offers af als voorzitter van Forum Sport. Het bestuur heeft nagedacht over de invulling van de vacature voorzitter en meent dat daar meer tijd voor genomen moet worden. Zoals voor het opstellen van een toekomstgerichte profielschets, mogelijke kandidaten ruimschoots de tijd te geven na te denken of zij deze rol willen invullen en om de nieuwe voorzitter tijd te gunnen zich goed voor te bereiden. Zodra de profielschets gereed is, wordt deze gepubliceerd met de procedure conform statuten.

Om de periode te overbruggen tot onze nieuwe voorzitter is gevonden, heeft Jean Nederlof (foto) zich gemeld met het aanbod de rol van voorzitter ad interim voor een periode van 1 jaar op zich te nemen om zodoende voor continuïteit te zorgen en de vereniging te helpen bij het vinden en inwerken van haar nieuwe voorzitter.

Jean Nederlof kent Forum Sport door en door, clubman en gepokt en gemazeld in het besturen van de vereniging  o.a  als voormalig bestuurslid.  Zo heeft hij functies vervuld als Jeugdvoorzitter, Technische zaken en Secretaris. In totaal ruim 20 jaar.

Het bestuur is unaniem zeer verheugd dat Jean deze rol op zich wil nemen en stelt de ALV op 19/11 voor het interim voorzitterschap van Jean te steunen voor de periode van 1 jaar tot de Algemene Ledenvergadering in november 2019.

Het bestuur streeft ernaar in de ALV van november 2019 de nieuwe voorzitter voor te dragen aan de leden.

Bron: Forum Sport.nl


Foto: Digitaal Dagblad