Invitatietoernooi tennispark Overdam

mainImage
Invitatietoernooi tennispark Overdam

In de week van zaterdag 7 t/m vrijdag 13 juli wordt op Tennispark Overdam het Overdam Invitatie Park Toernooi gehouden. De tennisverenigingen die op het park actief zijn (AMIE, Tie-Break en TCO/TVK) organiseren al jaren gezamenlijk dit gezellige en sportieve toernooi.

De basis voor dit toernooi is inviteren: clubleden, parkleden en lessers kunnen iemand die nog niet op het park speelt inviteren en samen meedoen. Hierdoor kan iedereen kennismaken met de verenigingen en het park en beleven hoe gezellig het op Tennispark Overdam is.

Kent u iemand die speelt op Tennispark Overdam en wilt u ook meedoen? Vraag hem of haar dan om samen met u in te schrijven. Je hoeft geen lid te zijn van de KNLTB om aan dit toernooi deel te nemen. Als u tijdens een van de eerdere edities van het toernooi bent geïnviteerd, kunt u nu een ander inviteren en samen met deze persoon meedoen.

Uniek aan dit toernooi is ook dat alle deelnemers een dinerbon t.w.v. € 10,- krijgen. Deze bon is goed voor een lekkere maaltijd naar keuze op één van de toernooi-avonden. Op deze manier ervaren ook de genodigden de sportieve gastvrijheid van het horecateam van het tennispark.

Op zaterdag- en zondagmiddag en van maandag- tot en met vrijdagavond wordt gestreden in Heren-, Dames- en Gemengd Dubbel in de speelsterktes 1-5, 6, 7, 8 of 9. De categorie 9 wordt speciaal gereserveerd voor beginners. Deelname aan het toernooi kost € 12,- p.p. voor 1 onderdeel en € 20,- p.p. bij inschrijving voor 2 onderdelen. Minimum leeftijd voor deelname aan het toernooi is 18 jaar in 2018. Op vrijdagavond wordt het toernooi afgesloten met de finales gevolgd door de prijsuitreiking.

Gedurende de toernooidagen zullen er diverse acties zijn ten behoeve van KWF. Iedereen is welkom zowel op speeldagen en -avonden als bij de evenementen. Inschrijven kan tot en met 22 juni via www.tennispark-overdam.nl. Hier vindt u ook meer informatie over het toernooi.

Bron: Tennispark Overdam.


Foto: Digitaal Dagblad