Voorburgs Dagblad | Honger naar de bal op de tennisbanen

Honger naar de bal op de tennisbanen

mainImage
Honger naar de bal op de tennisbanen

Het tennisseizoen is begin april inmiddels van start gegaan. Op de diverse tennisparken  is het dan ook een drukte van belang. ,,Veel tennissers hebben weer honger naar de bal’’, zegt Alex Luneman eigenaar van tennispark Welgelegen en tennisschool Jan de Rook. ,,Je merkte aan alles dat men er veel zin in heeft. Dat geldt zowel voor de recreatieve als de prestatiegerichte speler. Iedereen is gretig en staat met enig enthousiasme op de baan. Er zijn overigens nog steeds ‘last minute’ cursussen bij ons te boeken, maar dan moet je wel snel zijn. Onze trainers raken op dit moment behoorlijk volgeboekt’’.

Tennisschool Jan de Rook onderscheidt zich in de regio Haaglanden op verschillende gebieden. Naast groepstrainingen kunnen kinderen (vanaf 4 jaar), tieners, jongeren, volwassenen en ouderen er terecht voor privé-, groeps- en prestatieve trainingen.

Actief

De tennisschool is actief op Westvliet Fitness & Racketclub in Voorburg, Tennispark Welgelegen in Rijswijk, Vreugd en Rust in Voorburg, in Scheveningen op Houtrust en in Midden-Delfland bij TC Hodenpijl. ,,Momenteel zijn er jaarlijks circa 2.800 tennissers aan onze tennisschool verbonden’’, aldus Alex Luneman. ,,,Hiermee zijn we een grote speler in de regionale tenniswereld. We zijn daarom ook zeer begaan met het niveau en de ontwikkelingen binnen het tennis in Haaglanden’’.

Nadere informatie over de tennisschool is te vinden op www.tennisschooljanderook.nl. Bel (070-3902722) of mail even voor directe informatie en mogelijkheden.

Foto VD. Alex Luneman begeleidt dagelijks tennistalenten. 

Door Bart Bakker


Foto: Digitaal Dagblad