Handballers EHC halen niveau niet

mainImage
Handballers EHC halen niveau niet

De handballers van EHC speelden in het verre Limburg tegen het plaatselijke HV Sittardia. Ondanks de voorsprong met rust en de enthousiaste aanmoedigingen van de meegereisde supporters, werd de wedstrijd helaas ruim verloren met 45-36.

De start van de wedstrijd ging gelijk op, echter vanaf de tiende minuut was er al een gat van vijf doelpunten. Ondanks de vele pogingen lukte het de heren van EHC niet om dichterbij te komen. Verdedigend kregen de heren geen vat op de wedstrijd. Na wat verschuivingen en twee-minutenstraffen aan de kant van Sittardia werd de achterstand in de tweede fase van de eerste helft echter omgebogen in een kleine voorsprong tijdens de rust: 23-24.

De eerste minuten van de tweede helft gingen gelijk op, maar kort daarna liepen de heren van Sittardia wederom uit en was er spoedig een gat van vijf doelpunten. Bijna elk schot van Sittardia op het doel ging erin, terwijl EHC geen vuist kon maken in de aanval. De dragende spelers haalden hun niveau van de afgelopen weken niet. Na een kwartier in de tweede helft was de wedstrijd gespeeld. Wat de heren ook probeerden, men kwam niet dichterbij en Sittardia liep langzaam maar gestaag uit naar de eindstand van 45-36.

Doelpunten

Voor EHC kwamen de doelpunten zaterdag op naam van Wessel de Rijk (8), Jury van Vliet (5), Remco Hooijmans (5), Pim Hessing (4), Youri Verschut (4), Djimmy Nolet (4), Lennard Eussen (3) en Xaveer Obbens (3).

Dinsdagavond spelen de heren hun bekerwedstrijd tegen WHC/Hercules, in Sporthal Loosduinen om 21.00 uur.

Zondag 21 oktober staat er wederom een verre uitreis op het programma. De heren spelen tegen E&O 2 om 14.30 uur. Wil je met de bus mee om de heren aan te moedigen, meld je dan aan via e-mail: [email protected]

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad