Giorgio Achterberg na scooterongeeluk niet van de partij bij RKAVV

mainImage
Giorgio Achterberg na scooterongeeluk niet van de partij bij RKAVV

RKAVV speelt komende zondag alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen MSC uit Meppel. ,,Beide ploegen spelen eigenlijk nergens meer om'', aldus de nieuwsbrief van RKAVV. ,, Wij hebben echter nog wel wat goed te maken naar het thuisfront.  Nadat de ploeg van Maurizio Ceccucci zich had verzekerd van nog een jaar hoofdklasse zijn alle ( waarvan twee thuis) wedstrijden verloren gegaan. Vorige week kwam dat deels doordat het tweede maximaal gesteund moest worden, en ook dat is nu gelukt. De beide teams kunnen dus frank en vrij de laatste twee competitiewedstrijden spelen;;.

Maurzio Ceccucci over de wedstrijd tegen MSC: Ik ben blij dat we ons zeer tijdig hebben veilig gespeeld. Ik had wel meer van het vervolg verwacht om eventueel nog om een periode mee te spelen. Dat is niet gelukt en dat zetten we dus maar gelijk neer als uitdaging voor het nieuwe jaar! De laatste thuiswedstrijd hoop ik alle mensen die ik dit jaar heb leren kennen op deze mooie club weer te treffen, ook tijdens de barbecue''.

,,MSC is een stugge tegenstander waar we in de uitwedstrijd verzuimden in de laatste minuut gelijk te spelen'', vervolgt de nieuwsbrief. ,, We misten in de slotminuut een strafschop waardoor MSC met 2-1 wist te winnen. We hebben nog iets recht te zetten dus. Jordy de Wit is er na zijn schorsing in ieder geval weer bij. Giorgio Achterberg herstelt van een operatie aan zijn sleutelbeen na een scooter ongeluk. We wensen hem veel beterschap en hopen echt dat we hem komend seizoen meer aan het werk zullen zien''.

 


Foto: Digitaal Dagblad