Forum Sport wacht zware uitwedstrijd tegen Brielle

mainImage
Forum Sport wacht zware uitwedstrijd tegen Brielle

Na de overwinning van vorige week op Die Haghe is Forum Sport de koploper in de 1e klasse B. Natuurlijk heel mooi om na 5 wedstrijden bovenaan te staan maar het zegt nog niet zo veel. Er zijn veel sterke ploegen in deze klasse waar Forum Sport nog niet tegen heeft gespeeld.

Eén van die sterke ploegen is Brielle. Een ervaren elftal met heel veel spelers die al jaren op hoog amateurniveau spelen. Het feit dat Brielle na 5 wedstrijden pas 4 punten heeft verzameld is opmerkelijk, maar niet alleszeggend.

Forum Sport moet zich dan ook voorbereiden op een zware pot daar in Brielle. Ze zullen er alles aan doen om de negatieve tendens te doorbreken. En wat is er mooier dan dat te doen tegen de koploper.

Aan de andere kant: de selectie van Bas Steffens en Dennis den Turk is, op Leo Dijkhuizen na, geheel fit en inzetbaar. En dat maakt de keuze voor beide trainers groot. Een brede, gretige selectie.

Ook sterkhouders Jordy de Bruin en Marc du Chatinier zijn weer terug van een lange blessuretijd. Belangrijk om binnen de jonge selectie ook ervaring te hebben. Een selectie die, met de resultaten van de laatste weken op zak, veel vertrouwen uitstraalt. Leo Dijkhuizen is alweer in training en sluit naar verwachting volgende weer aan bij de groep.

Het 1e elftal van Forum Sport weet zich wekelijks gesteund door een grote groep supporters. Ook zaterdag zullen er weer veel met het elftal meereizen.

Nu maar hopen dat de terugreis in de spelersbus en de vele auto’s in goede stemming kan worden gedaan.

Er is overigens in de spelersbus nog plaats voor supporters: wil je mee, meldt je aan bij Ziya Güngor, kosten 10 euro.

Zaterdag 27 oktober 2018, Brielle – Forum Sport aanvang 14.30 uur, Sportpark Geuzenpark, Geuzenpark 2, Vierpolders (Brielle).

Door Jean Nederlof

 

 

 


Foto: Digitaal Dagblad