Forum Sport organiseert voor tweede keer Pre-season meidentoernooi

mainImage
Forum Sport organiseert voor tweede keer Pre-season meidentoernooi

Na het succes van 2017 organiseert Forum Sport zondag 26 augustus op veler verzoek ook dit jaar weer het Pre-season meidentoernooi voor de hoogste jeugdteams. Waar de meeste toernooien na afloop van het voetbalseizoen worden gespeeld, is dit meidentoernooi juist bedoeld en geliefd als voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen. Het Forum Sport Pre-season meidentoernooi is daarin uniek.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel clubs uit de regio waaronder, naast Forum Sport, RKAVV, Graaf Willem II VAC, Voorschoten ’97, RKDEO, VDL, VELO, SV Die Hage en Laakkwartier zich hebben ingeschreven om deel te kunnen nemen aan dit sterk bezette toernooi. Hierdoor zullen ongeveer 300 deelnemers uit 28 verschillende teams op Sportpark Het Loo aan de Prins Bernhardlaan in Voorburg strijden om de titels. Uiteraard kunnen niet zoveel teams tegelijkertijd spelen en daarom is het toernooi in twee delen gesplitst: ’s morgens vanaf 9.15 uur de leeftijdsklassen onder 13 jaar en onder 15 jaar. ’s Middags vanaf 13.00 tot ca. 17.00 uur spelen de leeftijdsgroepen onder 9 jaar, 11 jaar, 17 jaar en 19 jaar.

De laatste jaren is meidenvoetbal uitgegroeid tot de snelst groeiende sport in Nederland en het niveau is inmiddels bijzonder hoog. Niet voor niets spelen de eerste meidenteams van Forum Sport bijna allemaal op het hoogste niveau en de MO19 zelfs landelijk. Het aantal meidenteams van regionale clubs in de diverse competities neemt dan ook ieder jaar nog fors toe en ergens loopt tussen al deze meiden de nieuwe Lieke Martens.

Kortom, voldoende reden om zondag 26 augustus naar Forum Sport te komen en al deze de meiden te zien strijden. De prijzen zullen worden uitgereikt door speelsters van eredivisionist ADO Den Haag. Uiteraard is dit toernooi ook een leuke gelegenheid voor iedereen die zelf belangstelling heeft voor meidenvoetbal om kennis te maken met de sport.

Voor nadere vragen over het meidenvoetbal(toernooi) bij Forum Sport kun je je richten tot Lennert Langerak, tel 06-12309449 of [email protected]

Locatie: Sportpark Het Loo, Prins Bernhardlaan 242  Voorburg
Info: www.forumsport.nl


Foto: Digitaal Dagblad