Forum Sport likt zijn wonden

mainImage
Forum Sport likt zijn wonden

Door de 3-1 nederlaag en een rode kaart liep Forum Sport bij Breukelen tegen een fikse kater op. Daarbij was het veldspel bijzonder matig. Gijs Hebing kon vlak voor de rust, wegens het neerhalen van een doorgebroken speler, vroegtijdig gaan douchen.  Na de thee, waar Forum Sport met een man minder moest aantreden, was het aan Trainer Bas Steffens en Dennis de Turk een omzetting te maken in de opstelling. Jordy de Bruin bleef achter in de kleedkamer voor Chadion Melfor. Een wisseling die achteraf geen zoden aan de dijk zette.

Forum Sport nu achterin  één op één spelend nam alle risico, maar dit was ook de enige mogelijkheid om een gelijkmaker te zoeken. De voor Forum Sport ongelukkige 2-0, waarbij er een duidelijk vlagsignaal aan vooraf ging werd door de scheidsrechter Post die ver achter de positie liep weggewuifd . Hij had duidelijk moeite het snelle spel te volgen en kweekte daar geen vrienden mee want ook hier mistte hij de juistheid.

Onderbreking

In een vrij ongelukkige val in een duel om de bal van Dave Hensbergen leek het alsof zijn arm gebroken zou hebben , later zou gelukkig voor hem blijken dat deze uit de kom was. De opgeroepen ambulance nam hem toch mee voor nader onderzoek.  Al met al lag de wedstrijd bijna 45 minuten stil. In goed overleg werd besloten de wedstrijd uit te spelen,  Forum Sport bleek  echter duidelijk van de leg af. Trainer Bas Steffens bracht nog twee wissels in, Matthijs de Jong voor Gino Lauwers en Edoardo Saurwald voor Joshua Steenvoorden. De nog levende illusie van Forum Sport was hiermede teneinde. FC Breukelen gaat volgende week in en tegen Marken voor een behoud in de eerste klasse, terwijl Forum Sport het mag opnemen tegen Te Werve dat zich zal moeten verdedigen tegen na-competitie.

Door Arie Quartel


| Foto: Digitaal Dagblad