Forum Sport: 'Het wordt weer tijd voor drie punten'

mainImage
Forum Sport: 'Het wordt weer tijd voor drie punten'

Trainer Bas Steffens verwoordde het afgelopen zaterdag op een juiste manier: 'De wedstrijd tegen koploper Rijsoord werd volkomen onnodig verloren'.  Een 2-1 voorsprong verspelen is al erg. De manier waarop maakt het nog extra zuur.

Aan de technische staf en spelers aanstaande zaterdag de uitdaging deze vervelende nederlaag sportief te revancheren. Dat moet dat op bezoek bij Delta Sport in Vlaardingen. Delta Sport staat op de ranglijst op een 10e plaats met 12 punten. Een elftal met veel ervaren spelers die technisch sterk zijn.

Het zijn ook vaak individuele acties van spelers bij Delta Sport die wedstrijden beslissen, of punten opleveren. Forum Sport staat 5e met 15 punten. De belangen zijn groot. Bij winst blijf je in de (sub) top meedraaien. Bij verlies moet je naar beneden kijken.

De gehele selectie van Forum Sport 1 is fit. En vol energie om wat te laten zien a.s. zaterdag. Een sterk collectief dat met de juiste wedstrijd mentaliteit tot veel in staat is.

Aan de technische staf de taak om een uitgebalanceerd elftal spelers te kiezen.

En dan gaan we het zien. Mochten de weersomstandigheden spelbreker zijn, Delta Sport speelt op natuurgras,  dan wordt er mogelijk door het 1e elftal geoefend. Nadere info over de schaduwwedstrijd volgt.

Zaterdag 8 december: Delta Sport 1 – Forum Sport 1, aanvang 14.30 uur. Sportpark Broekpolder, Kooikersweg 2 in Vlaardingen.

Door Jean Nederlof


Foto: Digitaal Dagblad