Forum Sport haalt in bij Delta Sport

mainImage
Forum Sport haalt in bij Delta Sport

Twee weken geleden werd de wedstrijd Delta Sport – Forum Sport afgekeurd als gevolg van het onbespeelbaar zijn van de (natuur) grasmat. Eén van de zeer weinige wedstrijden, van standaardelftallen, die op die dag werd afgelast.

En nu zijn we a.s. zaterdag één van de zeer weinige ploegen die competitie speelt want die wedstrijd Delta Sport – Forum Sport wordt aanstaande zaterdag ingehaald. In Vlaardingen. Als het veld zaterdag wel goed is en ja …….er wordt veel neerslag verwacht.

Dat moet dat op bezoek bij Delta Sport in Vlaardingen. Delta Sport staat op de ranglijst op een 10e plaats met 12 punten uit 11 wedstrijden> afgelopen zaterdag werd in de uitwedstrijd tegen Brielle met 1-0 verloren.

Delta Sport beschikt over een elftal met veel ervaren, technische spelers. Maar het elftal is wisselvallig in haar prestaties

Het zijn ook vaak individuele acties van spelers bij Delta Sport die wedstrijden beslissen, of punten opleveren.

Forum Sport staat 6e met 16 punten, ook uit 11 wedstrijden. Vorige week werd gelijkgespeeld tegen SHO. En dat was op zich een prima prestatie want de wedstrijd werd na 20 minuten met 10 man gespeeld als gevolg van een rode kaart voor Gijs Hebing.

De belangen zijn groot aanstaande zaterdag. Bij winst blijft Forum Sport in de (sub) top meedraaien. Bij verlies moet je naar beneden kijken.

Door het onverwacht inhalen op de 22e december is het nog niet helemaal duidelijk of de voltallige selectie beschikbaar is is. Gijs is sowieso geschorst. En er zijn nog wat -kleine- blessuregevallen.

De spelersgroep wil graag met een overwinning de winterstop in. En dat kan met de juiste instelling best lukken.

Aan de technische staf de taak om een uitgebalanceerd elftal te kiezen. Nogmaals: de weersomstandigheden kunnen spelbreker zijn, Delta Sport speelt op natuurgras,  houd de site van Forum Sport in de gaten.

Zaterdag 22 december: Delta Sport 1 – Forum Sport 1, aanvang 14.30 uur. Sportpark Broekpolder, Kooikersweg 2 in Vlaardingen.

Door Jean Nederlof


Foto: Digitaal Dagblad