Forum Sport gastheer voor koploper Rijsoord

mainImage
Forum Sport gastheer voor koploper Rijsoord

Aanstaande zaterdag ontvangt Forum Sport koploper Rijsoord. Het is de laatste weken stuivertje wisselen aan de kop van de 1e klasse B zaterdag. Vorige week was het nog SHO die aan kop ging, en het verschil tussen de nummer een Rijsoord en de nummer vijf Forum Sport is maar 2 punten.

Bij winst kan Forum Sport weer goede zaken doen. Maar ja, dat zeiden we vorige week ook in de uitwedstrijd tegen Heinenoord. Helaas lukte het Forum Sport niet om daar de drie punten te pakken want dan hadden ze nu zelf op de eerste plaats gestaan.

Het elftal van Bas Steffens en Dennis den Turk is helaas was wisselvallig. Hele goede wedstrijden worden afgewisseld met wat mindere optredens.

Nou was het vorige week niet echt makkelijk om tot voetballen te komen tegen het met veel inzet spelende Heinenoord dat ook veel op het randje voetbalde. Harde duels vanuit een 8-9 mans verdediging.

Maar dat was typisch de opdracht voor een elftal dat uit de onderste regionen weg wil. Aanstaande zaterdag wacht ons een andere ploeg. Rijsoord werd al voordat de competitie was gestart getipt als één van de titelkandidaten. Vorig jaar speelden ze nog in de hoofdklasse zaterdag en het spreekt vanzelf dat ze, na de degradatie van het vorig seizoen weer snel terug willen. Een goede spelersgroep met ervaring van spelen in de hoofdklasse. De start van de competitie was matig maar uit de laatste 5 wedstrijden behaalden ze 12 punten.

Forum Sport heeft op eigen veld een goede reeks staan. Vier wedstrijden, 9 punten. Alleen thuis tegen Honselersdijk liepen ze tegen een onverdiende nederlaag aan.

Het elftal wil graag meedoen bovenin en gaat dus voor de winst.

Spits Marc du Chatinier behoort weer tot de wedstrijdselectie. Het meespelen van Mostava Frederik is door een vervelende blessure nog onzeker.

En ja, weer een mooi affiche! Een aanrader als je van spannend voetbal houd

Zaterdag 1 december, Forum Sport – Rijsoord, aanvang 14.30 uur, sportpark ‘t Loo in Voorburg.

Door Jean Nederlof


Foto: Digitaal Dagblad