D-Day voor Forum Sport

mainImage
D-Day voor Forum Sport

Het wordt een spannende zaterdagmiddag. Liefst vier verenigingen strijden om de 1e periodetitel in de 1e klasse B van het zaterdag voetbal.

SHO uit Oud Beijerland heeft de beste papieren. Zij hebben 14 punten uit 7 wedstrijden. Westlandia volgt op 1 punt. Daaronder Forum Sport en BVCB met elk 12 punten uit 7 wedstrijden.

Forum Sport speelt aanstaande zaterdag tegen de huidige nummer 2, Westlandia. Dus weer een echte topper op Sportpark ‘t Loo.

De winnaar van deze wedstrijd heeft een goede kans, maar is wel afhankelijk van de uitslagen bij SHO (uit bij Honselersdijk) en BVCB (thuis tegen de Meeuwen).

 

Maar, zoals Bas Steffens zei: we moeten eerst zelf winnen en pas dan is het interessant om te kijken wat de andere ploegen in onze klasse hebben gedaan. Forum Sport mist een drietal spelers zaterdag. Brian de Jong, Abdelhak Bojaada en Leo Dijkhuizen zijn door blessures niet inzetbaar.

De rest van de selectie is fit en kijkt uit naar de krachtmeting van a.s. zaterdag. Na de 2 nederlagen in de uitwedstrijden tegen Brielle en Poortugaal wil het elftal weer haar ware gezicht tonen.

En waar kan dat beter dan op eigen veld tegen een directe concurrent.

Zaterdag 17 november, Forum Sport – Westlandia, aanvang 14.30 uur. Sportpark ’t Loo in Voorburg.

Door Jean Nederlof


Foto: Digitaal Dagblad