Beltona RKAVV Meiden-toernooi op komst

mainImage
Beltona RKAVV Meiden-toernooi op komst

Op zondag 3 juni 2018 wordt voor de 3e keer het RKAVV Meidentoernooi gehouden. Ditmaal met Beltona als hoofdsponsor. Meer dan 50 teams verdeeld over 10 poules in de leeftijd van 7-17 jaar doen dit jaar mee aan het toernooi. Het toernooi begint om 9:30 uur en de prijsuitreiking is rond 14:30 uur.

Het goede doel dat dit jaar gekoppeld is aan het meidentoernooi is de Stichting Den Haag-Texel. Het doel van deze stichting is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor zieke kinderen van het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ). Dit jaar zijn er een record aantal van 190 deelnemers die van Den Haag naar Texel fietsen en hiervoor worden gesponsord door familie, vrienden en bedrijven. De Stichting Den Haag-Texel wil dit jaar een binnenspeeltuin voor het JKZ realiseren.

RKAVV is door "WIJZIJNRKAVV.NL" op meerdere fronten maatschappelijk betrokken in onze regio en ondersteunt verschillende projecten en draagt graag haar steentje bij door tijdens het meidentoernooi geld in te zamelen voor dit goede doel.

De entree bedraagt € 1,- per persoon ten behoeve van de St. Den Haag-Texel. Daarnaast wordt er door de Stichting Den Haag-Texel tijdens het toernooi leuke artikelen verkocht waarvan de opbrengst ook volledig ten goede komt aan de St. Den Haag Texel

Bron: RKAVV


| Foto: Digitaal Dagblad