Het benefietdiner van het Hospice van gisteravond werd mede dankzij de aanwezigheid van een groot aantal ondernemers een succes. Mede door hun aanwezigheid was er sprake van een bijzonder geslaagde avond en door hun aanschaf van een couvert werd er een recordbedrag opgehaald. Onze redactie maakte en rondgang langs de diverse tafels waar de wijnen van Wine & Spirits en de gerechten heerlijk smaakten.

Zo is op de openingsfoto te zien hoe Joke Campo (hoofdcoordinator van het Hospice), (links), en Willy Blonk (rechts), (bestuursvoorzitter van het Hospice) Benedikte Zijlstra ontmoeten en bedanken voor haar steun. Benedikte Zijlstra is directeur/ eigenaar van makelaarskantoor Meijs & Alink NVM Makelaardijk en Consultancy en stelde mede haar 70-jarige bestaan in het teken van het benefietdiner.

Reoewein Niesten van Conceptional met echtgenote.

Tony Kruisland en Irene Samwel hadden namens de Rabobank een tafel.

 Diane van Brugge en Fred van Hoorn van Coffee Works aan de Parkweg.

Mares van Laarhoven van Mares Makelaars praat even bij met CDA-raadslid Dre Veelenturf.

Schooldirecteur Remco Hulsbergen (midden) met Victor Overmars en Barbara Kok van Unlimited People, de bekende burnout poli uit Voorburg.

Vastgoedmagnaat en BBR-bestuurslid Remco Zijlstra toont samen met Marjolein van Bodegom (Bureau Van Bodegom) samen met Benedikte Zijlstra (Meijs & Alink) de cheque.

Rolf van der Toorn van Van der Toorn Personenschade samen met Frits Koppe van stichting Mooi Voorburg.

Barbara Kok (tweede van links) van Unlimited People begroet Willy Blonk (bestuursvoorzitter Hospce), haar vriendin en de Rijswijkse Mary Francissen.

Fred van Hoorn (ColorWorks) te midden van de chefkoks

Saskia Laurijssen (Bureau Coos!) en echtgenoot Marcel de Keizer hadden het prima naar hun zin.