Slagerij Voorburg hoort met zijn Grillworst tot de beste tien van Nederland en plaatste zich zodoende voor de finale van de Grote Grilworst-test op 4 februari. Onlangs vond de eerste ronde van deze verkiezing plaats bij SVO in Rijswijk. Maar liefst 180 slagers hadden zich voor deze test ingeschreven. De jury bestond uit onder meer uit voorzitter Pierre Wind. ,,Een grillworst is een relatief moeilijk product,’’ zei de jury in een verklaring. ,,Er zijn veel factoren van invloed op het eindresultaat. Tien slagers die de finale haalden, bevestigden de goede reputatie van de grillworst. Om van een gekochte worst een grillworst te maken, vraagt om vakmanschap.”

Slagerij Voorburg aan de Mgr. van Steelaan 219 wordt geleid door André Pompe. André is vanaf 1992 werkzaam als slager en startte zijn carriere als leerling. Hij behaalde al zijn vakdiploma´s en werkte zich op in het bedrijf tot hij als bedrijfleider aan de slag ging in Voorburg. In januari 2011 hebben André en Olga Pompe de zaak overgenomen en hebben deze voortgezet onder de naam ‘Slagerij Voorburg’.

Foto: Er zijn bij Slagerij Voorburg diverse soorten worst verkrijgbaar.

.