Drumschool Voorburg houdt in samenwerking met theater Ludens een ludieke presentatie die aangeeft dat men in Leidschendam-Voorburg op het gebied van cultuur ook bijzonder creatief kan zijn. Het gaat om een zogenaamde ‘Singing Sunday’ die op zondag 31 januari van 14.30 uur tot 17.00 uur in de foyer van Ludens aan het Burgemeester Feithplein wordt gehouden. Hierbij komt een aantal muzikale talenten aan bod.

Drumschool Voorburg heeft inmiddels zijn positie verworven binnen de gemeente.  In de zomer van 2002 besloot drummer Paul Reijenga om zijn jarenlange podium, studio en leservaringen te bundelen. Onder het motto:  ‘Playing Drums, Serious Fun!’ startte hij Drumschool Voorburg.

Naast drum- en percussielessen worden hier inmiddels ook gitaar- en basgitaarlessen gegeven en kun je bandcoaching volgen.  De lessen zijn voor beginners, gevorderden, amateurs en professionals in alle leeftijdscategorieën. Drumschool Voorburg heeft drie geluiddichte studio ’s. Studio 1 is als digitale opnamestudio ingericht.  Drumschool Voorburg is gevestigd aan de Herenstraat 139 middenin het Oude Centrum van Voorburg.

Reageer op dit artikel