Simpele zege van vrouwen Cartouche

29 October 2018, 07:19 uur
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

De vrouwen van Cartouche deden gistermiddag goede zaken door Amstelveen te verslaan, die met 7 punten 7 minder dan de thuisploeg.

De Groenhemden kwamen via Maaike de Vries op voorsprong en wisten deze voorsprong uit te bouwen tot 3-0 via respectievelijk Janne Kasteel en Coosje van Wijck. Een comfortabele ruststand dus voor de thuisploeg.

Amstelveen kwam er ook de tweede helft niet aan te pas, maar wist de schade beperkt te houden. De formatie van Jair Levie was slordig de tweede helft en wist te weinig te verzilveren. Desondanks scoorde het via Tess Niessen in de 40ste minuut de 4-0, waarna de wedstrijd helemaal gespeeld was.

Een koude middag in Voorburg, waar Cartouche het publiek niet warm wist te spelen. De punten kunnen echter bij het saldo worden opgeteld, waardoor Cartouche dan ook goede zaken deed.  Volgende week uit in Nijmegen, tegen de nummer 1 Union.