Onlangs showden de jeugdselecties JO19, JO17 en JO15 enthousiast hun nieuwe wedstrijd- en trainingskleding. ,,De nieuwe kledinglijn ziet er knap uit en leverancier Muta Sport is er in geslaagd om een moderne strakke outfit aan te bieden, kleding/artikelen van prima en duurzame kwaliteit”, aldus Hans Loffelt namens de sponsorcommissie van SEV.

Voetballen is bij SEV belangrijk maar een goede uitrusting ook want dat is toch het visitekaartje van de vereniging. Eén van de sponsors Gijs Stigter “deze sponsoractie sluit helemaal aan bij onze missie. 2ndSense is een waarde-gedreven organisatie. Het is ons ultieme doel om een bijdrage te leveren aan de grote ambities in de buitenwereld. Wij willen verschil maken”.

De kleding is aangekocht via “SEV Team Support”. Onder leiding van Hans Loffelt is er veel aangedaan om een zo groot mogelijk assortiment aan kleding voor veel teams gesponsord te krijgen. Naast de jeugdselecties is ook de zaal 2 en de JO11-1 op deze nieuwe wijze in het nieuw gestoken.

”Een uitstekend initiatief”, zo stelt medesponsor Rob Tetteroo van JMJ Bouwmanagement BV, een bouwkundig adviesbureau uit Voorburg gespecialiseerd in het aansturen van bouwprojecten (directievoering en bouwtoezicht), het verzorgen van bouwkostenadviezen. Wij bouwen graag mee aan de ontwikkeling van de jeugd van SEV. “ Daar sluit ik me volmondig bij aan”, voegt Bob Clement van TKB Administraties (ondersteunt curatoren en bewindvoerders in het financieel en fiscaal afwikkelen van faillissementen en surseances van betaling) toe.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!