In het weekend van 26 en 27 mei vindt voor de 3e keer de SamenLoop voor Hoop Haaglanden plaats. ,,Ditmaal in het prachtige Park Vreugd en Rust te Voorburg”, aldus de organisatie. ,, Tijdens dit weekend wandelen teams (min. 15 personen per team) 24 uur door het park. Wil je samen met jouw team een clubgenoot, een familielid, eenvriend(in) of een collega herdenken of een hart onder de riem steken? Word teamcaptain en start je eigen team. Inmiddels hebben al enkele teamcaptains een team ingeschreven”.

Families, sportverenigingen, bedrijven, instellingen, politieke partijen, scholen, vriendenclubs etc. worden opgeroepen om aan dit prachtige evenement mee te doen. Samen gaan we proberen zoveel mogelijk geld op te halen om nog meer onderzoek door KWF Kankerbestrijding mogelijk te maken. De organisatie is in handen van vrijwilligers onder begeleiding van het KWF. Wij hopen dat heel Leidschendam-Voorburg en de randgemeenten met ons in actie komen.

De teamcaptain maakt een wandelrooster en verdeelt de 24 uur wandelen over het aantal lopers. Bij inschrijving als teamcaptain is het niet nodig een volledig team te hebben. De teamcaptains hebben nog tot mei de tijd om teamleden te werven. Het inschrijfgeld om mee te doen in een team of als individuele loper (dat is ook mogelijk) bedraagt 15 euro per persoon. Dit komt ten goede aan de opbrengst van de SamenLoop.

Met je team krijg je tijdens de SamenLoop de beschikking over een kraam op het terrein. Daar kun je allerlei (zelfgemaakte/gesponsorde) artikelen verkopen. Ook dit vergroot de opbrengst van je team!

Vooraf is het mogelijk om met je team een actie te starten, bijvoorbeeld door de organisatie van een sporttoernooi, een diner, een opvoering, wenszakkenverkoop; er is genoeg te verzinnen. Dit kan je op de website al starten. De organisatie zal via Facebook ook reclame maken voor deze acties!

Voorafgaand aan het evenement zullen wij teamcaptainavonden organiseren om je alle informatie te geven die je nodig hebt.
(foto PR).
Wilt u met een team stil staan bij kanker? De SamenLoop voor Hoop is een prachtig evenement met amusement en met 3 ceremonies. Het evenement start met de openingsceremonie, een ronde waarin onze ere-gasten (ex)kankerpatiënten) centraal staan. In de avond gedenken wij overledenen aan kanker en steunen (ex)kankerpatiënten tijdens de kaarsenceremonie, waarbij de complete teams, voorgegaan door de teamcaptains met een fakkel door het park lopen. Op zondag vindt de sluitingsceremonie plaats waarbij ook het totaalbedrag bekend wordt gemaakt.

Via de website kunt u zich opgeven als teamcaptain/teamlid/individuele loper/eregast/vrijwilliger.
Ga voor informatie en inschrijving naar www.samenloopvoorhoop.nl/haaglanden of mail voor informatie naar [email protected]haaglanden.nl. Volg ons ook op facebook en twitter.

Reageer op dit artikel