Het management van ADO Vrouwen, uitkomend in de eredivisie en spelend in het Car Jeans Stadion, is een samenwerking met Voorburgs Dagblad aangegaan. ,,Dit betekent onder andere dat we ADO Vrouwen gaan ondersteunen met publiciteit en de verbinding leggen met onze partners”, zegt Bart Bakker, eindredacteur van Voorburgs Dagblad. ,,Door de Europese titel van Oranje is het vrouwenvoetbal enorm populair geworden. ADO Vrouwen kan daarentegen nog wel enige commerciële steun gebruiken. We dragen hier graag ons steentje aan bij en willen onze relaties spelenderwijs met ADO Vrouwen kennis laten maken”.

,,We kijken uit naar de samenwerking”, reageert Richard de Lange commercieel manager van ADO Vrouwen. ,,Voorburgs Dagblad heeft een groot bereik en een redactie die voor aansprekende verhalen zorgt. Hierdoor komen onze speelsters nog meer in de publiciteit te staan, waardoor ADO Vrouwen ook in beeld komt bij het lokale bedrijfsleven”.

Foto Anouk Bakker.VD. Richard de Lange en Bart Bakker ondertekenen in de dugout op het hoofdveld van het Car Jeans Stadion de samenwerkingsovereenkomst.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!