Bij Plant & Zo op het Koningin Juliana Plein is de topdrukte voor de kerstbomen begonnen. Zo verkocht eigenaresse Romy de Groot vandaag tientallen bomen aan jonge en oude klanten. De jonge onderneemster heeft met haar winkel dan ook een sociale functie, want iedereen is bij haar welkom om even bij te praten en het laatste nieuws uit te wisselen.

,,Het loopt werkelijk storm,” zegt Romy, die een van de jongste onderneemsters van Leidschendam- Voorburg is ,,We houden hiermee een traditie in ere, want onze bomen zijn goed van kwaliteit. Hier horen we veel mensen over. Het is iedere dag weer een uitdaging om onze klanten blij te maken. Dat is ook de reden dat ik met plezier naar m’n winkel toe ga. Dit is het mooiste vak dat er bestaat. Dankzij de steun van mijn familie en vrienden die mij helpen waar mogelijk. Ook voor de klanten maakt mijn koffie- en theeapparaat overuren.”

Volgende week zijn er weer veel kerstbomen bij Plant & Zo verkrijgbaar, want iedere dag worden er nieuwe kerstbomen aangeleverd.

foto VD: De kerstbomen voor de winkel van Plant & Zo.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!