Sport
mainImage
Digitaal Dagblad
Afbeelding is niet meer beschikbaar

Ook tegen VC Vlissingen bleef RKAVV vanmiddag met lege handen staan. De Leidschendammers stelden wederom voor eigen publiek teleur en gingen met 0-3 onderuit.

Robin Steffens kon in blessuretijd van de eerste helft van heel dichtbij inkoppen,  maar doelman Ben Sallam hield hem van een doelpunt af. Kort daarvoor sloegen de gasten alsnog toe, waardoor zij met een 0-1 voorsprong gingen rusten. Uit het niets kwam Vlissingen namelijk op voorsprong. Uit hoekschop werd de bal binnengetikt. In de tweede helft zette RKAVV alles op alles maar het mocht niet baten. Hamza Boukhari haalde uit, maar zijn harde schot ging naast. In de 61ste minuut toonde Vlissingen, ondanks een aanvallend RKAVV, zich uiterst effectief: 0-2. Een kwartier voor het eindsignaal werd de eindstand op 0-3 bepaald.

Door de zesde nederlaag van het seizoen staat RKAVV in de hoofdklasse nu met zeven punten uit negen duels op een veertiende plaats. Alleen De Meern en Papendorp staan met 1 punt nog onder de Leidschendammers.