In de Herenstraat 55 A werd in het fraaie pand van Unlimited People een bijzonder jubileumfeest gehouden, waarbij de landelijke lancering plaatsvond van de Shiny Happy People Company en de komst van de vestigingen in Amsterdam en Rotterdam nog eens nader werd toegelicht. Fotograaf Ap de Heus was voor Voorburgs Dagblad aanwezig en maakte een aantal fraaie foto’s. Voor ondernemend Leidschendam-Voorburg was het jubileumfeest in ieder geval, door de landelijke lancering, een historisch moment.

Bart Bakker als gespreksleider en interviewer met Barbara Kok en Victor Overmars.

De Telegraaf kwam uitgerekend op de jubileumdag van Unlimited People met voorpagina-nieuws dat 1 op de 7 werknemers tegen een burnout aanloopt. Ook besteedde de krant van ‘Wakker Nederland’ er in de krant zelf ruime aandacht aan.

Ook de komst van Young & Unlimited kwam aan de orde. Hier geven specialisten uitleg over de problemen bij Millennials , jongeren die ook regelmatig vastlopen.

Herman legt het nog één keer uit.

De specialisten van de vestiging in Amsterdam en Rotterdam zijn er klaar voor.

Een liefdevolle lancering van Shiny Happy People Company

Hilbrand Nawijn kwam als voorzitter van de stichting Vrienden van het LangeLand ziekenhuis, waar Barbara Kok ook bestuurslid van is, even persoonlijk zijn felicitaties overbrengen.

Namens Hospice Het Vliethuys waren de bestuursleden Paul Francissen en Willy Blonk aanwezig.

Het was reuze gezellig

Rowena zorgde als afsluiting voor een bijzondere rapp.

Reageer op dit artikel