Tijdens de BedrijvenContact-dagen in De Broodfabriek heeft de BBR een bijeenkomst gehouden die door veel ondernemers werd bezocht. Voorzitter Klaas Aantjes heette de aanwezigen welkom en introduceerde direct medebestuurslid Remco Zijlstra (foto), ook bekend van Forum Sport, die de voordelen van de invoering van BIZ (Bedrijven Investerings Zone) opsomde. Veel werknemers uit de Plaspoelpolder wonen in Leidschendam-Voorburg.

De BIZ zorgt voor een veilig ondernemersklimaat en geeft kortingen op verzekeringspremies voor eigenaar en huurder. Het zorgt eveneens voor een collectieve surveillance, alarmopvolging, een Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO), gebiedspromotie en het verhogen van de bezettingsgraad. Het kan ook een extra funding vanuit de provincie en derden opleveren. “Stem vóór de BIZ”, was de oproep van de BBR aan de ondernemers.

Dennis Nettenbreijer van Fiber Revolution nam vervolgens het woord over het aanleggen van zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen. Dit werd gedaan samen met Open Fiber en ET&T. De bedrijven zijn momenteel bezig in de gebieden van de Plaspoelpolder en Hoornwijck.

Tenslotte nam René Beuker van het Voorburgs Dagblad het woord om uit te leggen wat ons medium inhield en dat hij graag het gesprek aanging met de ondernemers.

Het was een geslaagde bijeenkomst van de BBR waar weer veel bekende netwerkcontacten werden aangehaald, maar ook kennis kon worden gemaakt met aansprekende nieuwe contacten.