De Rabobank Zoetermeer heeft zich aangesloten bij de Vriendenclub van de stichting ‘Vrienden van ’t Lange Land Ziekenhuis’. ,,We waarderen het vele goede werk dat in het ziekenhuis plaatsvindt en de enorme inzet van alle medewerkers”, zegt Bert van Vliet, rayondirecteur van de Rabobank Zoetermeer. ,,Op deze wijze draagt de Rabobank graag haar steentje bij”.

Bij de ondertekening voorafgaande aan het Zorgdebat was ook Rob Joosten, rayondirecteur van de Rabobank Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wassenaar aanwezig.

,,Er is speciaal voor ondernemers een Vriendenclub opgericht die toebehoort tot de stichting ‘Vrienden van het LangeLand”, legt Hilbrand Nawijn, voorzitter van de stichting, uit. ,,Voor deze Vriendenclub zijn diverse sponsorpakketten mogelijk. Niet alleen ondernemers uit Zoetermeer zijn van harte welkom. Ook ondernemers uit omliggende gemeenten als Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland kunnen zich bij ons aansluiten. Heeft u hiervoor interesse, neem dan contact op met het bestuur, bereikbaar via [email protected]”.

Het bestuur van de stichting bestaat uit Barbara Kok, Bert Broekman, Marc
van der Veen, Hilbrand Nawijn en Bart Bakker. Flip Huisman, voormalig fractievoorzitter van D66 in Zoetermeer, heeft zich onlangs bereid verklaard om tot het bestuur toe te treden.