De gemeenteraad denkt momenteel hard na over de kwaliteiten en vaardigheden waarover de nieuwe burgemeester van onze gemeente moet beschikken. ,,Als inwoner kunt u daar een steentje aan bijdragen. U kunt de fractievoorzitters uit de raad namelijk voeden met uw specifieke wensen voor een burgemeester,” laat de gemeente in een verklaring weten.

Welke eigenschappen vindt u belangrijk? Via www.lv.nl/burgemeester Open deze link in een nieuw venster kunt u dit aangeven. Via www.lv.nl/burgemeester Open deze link in een nieuw venster kunt u ook een uitgebreidere toelichting geven. Het is ook mogelijk schriftelijk te reageren door het ingevulde formulier toe te sturen naar de griffie van de gemeenteraad, postbus 1005, 2260 BA Leidschendam. Dit kan tot uiterlijk vanavond.

Foto VD: De vertrekkende burgemeester Hans van der Sluijs (links) neemt op deze archieffoto het eerste magazine van hospice Het Vliethuys van bestuursvoorzitter Willy Blonk ontvangst. rechts zijn collega Michel Bezuijen van de gemeente Rijswijk.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!