Het Prinsenbal, het feest waarin carnavalsvereniging de Damzwabbers hun Prins en Page voor het komend seizoen bekend gaan maken, wordt zaterdag 11 november weer een aardig feestje.  Voordat de bekendmaking plaats zal vinden, zullen eerst Prinses Opperfop en haar Page Robin op een ludieke wijze bedankt worden voor hun inzet in het afgelopen seizoen. Muziek wordt verzorgd door Rosteyn Entertainment en Boerenkapel de Zwiebels.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom op onze gloednieuwe feestlocatie, de kantine van voetbalvereniging RKAVV, gevestigd op Sportparkweg in Leidschendam. De festiviteiten beginnen om 20:30 uur en is voor leden gratis toegankelijk. De toegangsprijs voor niet-leden bedraagt 10 euro.

In navolging op de bekendmaking van de Prins en Page zal zondag 12 november vanaf 13:00 uur in de kantine van voetbalvereniging van RKAVV, ook de jeugdprins en page bekend gemaakt gaan worden. Vooraf zullen Jeugdprinses Kiki en haar Adjudante Nikki op ludieke wijze worden bedankt voor het afgelopen seizoen. Entree is op zondag gratis.

Meer informatie over De Damzwabbers vindt u op www.damzwabbbers.nl.

Foto PR.

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!