De Vlietsteden Ondernemersclub (VOC) heeft een uitstekend jaar achter de rug. De bijeenkomsten werden bijzonder druk bezocht, de sfeer was prima en de activiteiten werden door de leden bijzonder gewaardeerd. Dat was dan ook de algehele tendens gisteravond in een bomvol restaurant Nr.11 aan de sluis in Leidschendam waar de VOC het afsluitende diner van dit jaar hield.

,,Ondanks de grote opkomsten staan we nog altijd open voor enkele nieuwe leden”, zei voorzitter Tilly Zwartepoorte. ,,Via onze website http://www.vocwebsite.nl/ kan men zich aanmelden”.

De gemeente Leidschendam-Voorburg gaf in dit opzicht het goede voorbeeld. Zij zijn (weer) lid geworden van de VOC. Wethouder Lia de Ridder werd gisteravond dan ook de gelegenheid gegeven om het een en ander over het economisch beleid van de gemeente te vertellen.

Openingsfoto VD: Johan Kool van expeditiebedrijf J & D is een trouwe bezoeker van de bijeenkomsten.

Ook gisteravond was het weer bijzonder druk.

Bart Bakker (links) van Voorburgs Dagblad en Willy Blonk, bestuursvoorzitter van Hospice Het Vliethuys, brengen een toost uit met VOC-bestuurslid Marcel van Heuvel op het succes van de businessclub.

 

Reageer op dit artikel

Elke avond het laatste nieuws uit Voorburg? Gratis abonneren!