Sabrina van den Heuvel: 'Inbreng van sprekers waardevol'

mainImage
Sabrina van den Heuvel: 'Inbreng van sprekers waardevol'

Sabrina van den Heuvel, raadslid van de VVD, heeft gereageerd op het artikel in Voorburgs Dagblad van vanochtend waarin Cock van Rijn zijn ongenoegen uit over de in zijn ogen desinteresse van de raadsleden op het moment dat hij gisteravond insprak. De kritiek van de ondernemer uit het Damcentrum is opvallend, omdat na de verkiezingen circa van de gemeenteraad is vervangen door nieuwe raadsleden.

,,Ik heb even getwijfeld of ik hier als raadslid op zou reageren, maar ga het toch doen'', schrijft Sabrina van den Heuvel. ,,Ik vind het zeer vervelend dat dit zo door dhr. Van Rijn (of andere insprekers) is ervaren. Ik ga het niet ontkennen, er zijn ongetwijfeld collega’s die ook weleens andere dingen doen, maar ik wil toch ook even een kijkje geven in wat er tijdens de vergadering nog allemaal gebeurt en niet zo zichtbaar is voor inwoners. Gisteravond is er bijvoorbeeld over het Damcentrum tot op het laatste moment nog gesproken c.q. onderhandeld tussen of door de fracties. Met de moderne middelen gaat dit tegenwoordig vooral via WhatsApp of mail. Ik kan begrijpen dat dit er uitziet alsof we niet naar u luisteren maar dat doen we zeker wel. Ik hoop dat u zich vooral niet hierdoor laat ontmoedigen om in te spreken en ons als raad ergens op te wijzen. Ik vind dit erg waardevol..(!)''

,,Ik sluit mij bij de opmerkingen van Sabrina aan'', reageert ook Bianca Bremer van Gemeentebelangen. ,,Juist door jullie inspraak is er door Gemeentebelangen een amendement opgesteld en door de VVD een motie om de parkeerproblematiek aan te gaan pakken. Beiden zijn door de Raad aangenomen en zullen door het College uitgevoerd gaan worden''.


Foto: Digitaal Dagblad